Saçınızı düzeltmek veya düzeltmek için saçınızı salona götürdüğünüzde, doğru saç kesimi ve saç bakım setine sahip olduğunuzdan emin olmak istersiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı saç stilisti ve saç kesimi var, ancak bir salonu ziyaret ederken sahip olmanız gereken bir şey var: saç kesimi ve saç bakım seti. Bunlar, saçlarınızı kesmeye veya düzeltmeye gittiğinizde ve gitmeden önce hazırlanmanız gereken en önemli şeylerden biridir. İşte mümkün olan en iyi saç kesimini yapmanın hızlı bir rehberi.

İyi bir saç kesimi arıyorsanız, hangi stili sevdiğinizi düşünün. Örneğin, bir erkeksen, o zaman heyecan kesmeyi düşünmelisin. Ancak, daha çocuksu bir stil istiyorsanız, buzz kesimi veya daha uzun bir versiyonu almayı düşünebilirsiniz. Saçlarınızda biraz daha zor olacak, ancak aynı zamanda arkadaşlarınızın geri kalanından daha çocuksu görünmesini sağlayacaktır. Unutmayın, her zaman televizyonda veya filmlerde gördüğünüz stillere bağlı kalmayın.

Saç kesiminizi seçerken bakmak istediğiniz bir sonraki şey saç uzunluğunuzdur. Çoğu saç stilisti ve saç kesimi çeşitli uzunluklarda mevcuttur, bu nedenle size uyacak bir stil bulmak kolaydır. Size sundukları en kısa stili elde etme konusunda endişelenmeyin, çünkü korkunç görünecek! Bunun yerine, saçınızın uzunluğunu alın ve hangi stilin sizin için doğru olduğunu belirlemek için bir bantla ölçün. Ayrıca, çok kısa saçlarınız varsa, kaşlarınızı tıraş etmeniz ve hatta saç renginize uyacak şekilde favorilerinizi tıraş etmeniz gerekir. Bu bir saç spreyi ile yapılabilir veya bir sprey kullanmak istemiyorsanız, ipuçlarını yanlarınızdan çıkarabilirsiniz.

İyi bir saç bakım seti, yakın zamanda bir saç probleminiz olmadığından emin olmak için harika bir yoldur. Satın alabileceğiniz birkaç farklı saç bakım seti vardır, bu nedenle hangi saç bakımının size en uygun olduğuna karar vermeniz gerekir. Birçok farklı saç bakım ürünü vardır, böylece saç bakım ürünlerinin her biriyle iyi çalışan bir şampuan satın alabilir ve saçınızın mümkün olduğunca iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Take your hair to a salon or a barbershop if you have long hair that you'd like to straighten or trim. If your hair is thick, then you can have it cut short or even put it up into a bun. It's important to be able to get the right haircut and hair care set to keep it in shape, especially if you are going to a salon for your haircut. It is important to have the correct hair cut and the hair care set in order to get the results you are looking for. If you're going to get your hair cut at a barber's shop, you can try to get a short cut that has the natural curls, or try a mini-braid that is made to look longer and thicker by having extensions placed in the back.

Saçınızı kesmenin birkaç yolu vardır, bu nedenle ihtiyaçlarınıza ve saçınıza uyacak stili bulmak önemlidir. Sizin için en uygun stili bulana kadar farklı stilleri deneyin. Size en uygun saç kesimi ve saç bakım setini bulmak için farklı saç kesimlerini denemek isteyebilirsiniz.



Yorumlar

Daha yeni Daha eski