Saç Serumları günlük şekillendirme aracıdır. Kuru saçlarınızı düzeltebilir, saça parlaklık katabilir, sıcaktan koruyabilir (bu da onları hayrete düşüren savaşçılar yapar) veya kıvırcık saçlarınızı şekillendirmenize yardımcı olabilir. Bir seferde birkaç serum ürünü kullanabilirsiniz, ancak aşırı kurumayı önlemek için bir seferde sadece bir ila iki yemek kaşığı kullanın.

Saçınızı düz bir şekilde şekillendirmek istiyorsanız, sıcak bir saç maşası kullandıktan, fönden sonra veya saçınızı düzleştirdikten sonra serum uygulanabilir. Ayrıca, güzel ve eşit bir sonuç vermek için saçlarınızın ucuna da uygulanabilir.

Saç serumu, saçınızın dokusunun durumuna bağlı olarak ince ila kalın, yumuşaktan kabaya, hatta kıvırcıktan düze kadar her türlü saçla iyi çalışır. Ürünün tam sonuç vermesi için saçınıza dikkatle uygulanmalıdır.

Serumunuzdan en iyi şekilde yararlanmak için, sabah ve / veya akşam saçınızı şampuanlarken veya fırçalarken ve her türlü şekillendirmeden önce kullanın. Serumu saçınıza sürmeyin, bunun yerine 30 saniye veya daha uzun süre saçınızda kalmasına izin verin ve ardından yüzeydeki kiri veya yağı fırçalayın.

Saç Serumu, büyük mağazalardan, salonlardan, güzellik mağazalarından ve bazı çevrimiçi perakendecilerden satın alınabilir, ancak bunların marka versiyonlarından daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar fazla harcama yapmak istemiyorsanız, indirim için ürünü stokladıkları indirimli salonları veya makyaj dükkanlarını arayın.

Serumunuzu kullanmanın birçok yolu vardır. Sadece saçınızdan mümkün olduğunca uzak tutmayı ve özellikle sivilce veya hassas cildiniz varsa, yüzünüzden uzak tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Genelde bir yıkama, sonra bir saç kremi, sonra bir serum (uçlar için) ile başlıyorum. Sonra buklelerimi ve dalgalarımı başlatmak için geniş dişli bir tarak kullanacağım. Sizin için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını görmek için farklı ürünler denemek isteyebilirsiniz.

Yağlı saçlarınız varsa, su bazlı bir şampuan ve saç kremi kullanın. Bu birikimden yağ bazlı olanlardan daha kolay kurtulma eğilimindedirler ve genellikle saçlarınızı daha yumuşak ve pürüzsüz bırakırlar.

Bir serum yaklaşık dört ila altı hafta sürmelidir, bu nedenle diğer türleri denemek için bolca vaktiniz olur. Saç tipinize uygun olana karar vermeden önce.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski